Dobrodošli!

Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) osnovana je 1994 godine, te od tada uspješno djeluje i danas. Neprekidni kontinuitet, verificirani programi i tisuće zadovoljnih lica, kako djece, tako i odraslih najbolji su pokazatelj naše uspješnosti i profesionalnosti.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ, već dođite i uvjerite se sami!

 • Bebe tenisači

  Bebe tenisači

  Nedjelja, 19. Prosinca 2010. u 18:21

  Osnovali smo grupu za najmlađe, bebe tenisači. Polaznici te grupe su djeca od 3 i ½ do 4 godine starosti. Osim elemenata tenisa koje uče kroz igru, najbitnije je da se razvijaju sve ostale motoričke osobine djeteta jer se djeca zabavljaju i igrajući košarku, nogomet, rukomet i obavljajući razne motoričke zadatke. Sve je prilagođeno polaznicima: male mreže, mali reketi, male mekane lopte, spužvaste lopte. Sve je malo osim želje naših polaznika. Više o grupi za bebe tenisače. Pogledajte slike iz grupe beba tenisača.

 • Zahvala tvornici Kraš

  Zahvala tvornici Kraš

  Nedjelja, 19. Prosinca 2010. u 17:36

  Tvornica Kraš koja je sponzor Tenis škole Tennis team Cerezin, poslala nam je veliku količinu svojih proizvoda u obliku čokolada, keksa i bombona u ovo predblagdansko razdoblje. Zahvaljujući tvornici Kraš polaznicima naše škole tenisa bit će uljepšani blagdanski treninzi. Osim što imaju fine proizvode imaju i dobro srce i razumijevanje za djecu. ZAHVALJUJEMO IM.

 • Sveti Nikola

  Sveti Nikola

  Četvrtak, 9. Prosinca 2010. u 17:59

  Na dan Svetog Nikole imali smo neočekivanu posjetu. Našu školu tenisa je posjetio Sveti Nikola i jako iznenadio naše polaznike. Darivao ih je bombonima i pričao sa njima, a svima je podijelio i prigodne poklone bez šiba. Vidjevši da tu nisu sva djeca iz tenis škole Tennis team Cerezin rekao je da će dolaziti cijeli tjedan i dijeliti poklone. Uistinu je i dolazio, a slike sa treninga u drustvu Svetog Nikole mozete pogledati u nastavku.više...

 • Vikend škola tenisa - O.Š. Jordanovac

  Vikend škola tenisa - O.Š. Jordanovac

  Ponedjeljak, 8. Studenog 2010. u 21:54

  23.10.2010 Tenis škola Tennis team Cerezin je započela sa programom vikend škole tenisa na lokaciji: O.Š. Jordanovac. Svi zainteresirani se mogu prijaviti i saznati više putem prijavnice, na e-mail ili na kontakt broj (098/304-565) (Davor Cerezin).

 • Zašto je tenis dobar sport za djecu?

  Petak, 5. Studenog 2010. u 20:00

  Ovaj se zabavan sport s loptom stvarno može preporučiti kao odličan sport za djecu. Može se početi već u dobi od 3-4 godine. Mnogi stručnjaci ga smatraju odličnim prvim sportom za djecu jer razvija velik broj baznih vještina potrebnih za ostale sportove i aktivnosti. Svi mi koji ga volimo i/ili igramo i bez znanstvene potvrde znamo da je dobar... više...

PrvoPrethodno... 1011121314SljedećeZadnje