Dobrodošli!

Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) osnovana je 1994 godine, te od tada uspješno djeluje i danas. Neprekidni kontinuitet, verificirani programi i tisuće zadovoljnih lica, kako djece, tako i odraslih najbolji su pokazatelj naše uspješnosti i profesionalnosti.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ, već dođite i uvjerite se sami!

 • Upisi u tijeku!!

  Upisi u tijeku!!

  Srijeda, 21. Kolovoza 2013. u 15:34

  Tenis škola & klub Tennis team Cerezin pozivaju sve zainteresirane da upišu svoju djecu u naše verificirane programe "Jednogodišnja škola tenisa za djecu 7-12 godina" i za predškolsku djecu program teniske igraonice "Mini tenis za predškolsku djecu 4-7 godina".

  Programe su verificirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za odgoj i obrazovanje.
  Programi su namjenjeni onima koji bi voljeli biti natjecatelji i onima koji vole tenis, ali bi ga htjeli igrati samo rekreativno.

  Pružite djeci kvalitetnu sportsku edukaciju na zabavan način.

  Informacije o upisima i predbolježbe možete dobiti na broj telefona: 091/3045-655 i na e-mail: davor.cerezin2@zg.t-com.hr.

  Početak programa je 02.09.2013. sa mogučnošću naknadnih upisa.

  Svaki novi polaznik će dobiti prva 2 treninga besplatno gdje ćemo Vam moći više približiti sliku tog predivnog sporta i upoznati vas sa našim trenerima.

  Polaznik – dijete koji se nakon besplatne škole uključi u rad naše škole tenisa i nastavi trenirati na poklon će dobiti Babolat reket i majicu Tennis team Cerezin.

  Dođite i priključite se nasem teamu i otkrijmo čari tenisa zajedno.

  Veselimo se vašem dolasku!!

 • TTC Kids - Narančasti & Zeleni turnir 2013

  TTC Kids - Narančasti & Zeleni turnir 2013

  Ponedjeljak, 27. Svibnja 2013. u 22:21

  27.04.2013. na terenima TC Maksimir-Ravnice tenis škola Tennis team Cerezin ( TTC ) organizirala je NARANČASTI&ZELENI TURNIR. Natjecanje je bilo namjenjeno za polaznike našeg programa Tenis škola za djecu 7-12 godina. Prisustvovalo je 22 natjecatelja koji su došli sa naših trening lokacija TC MAKSIMIR-RAVNICE, TC TOPTEN-PREČKO i roditeljo u ulozi navijača. I dalje smo u nemilosti Pričesti i Krizmi i nismo bili u punom broju... Od natjecatelja je bilo starih faca kojima su se priključili i neki novi klinci i dodatno zakuhali ionako neizvjesnu situaciji tokom natjecanja..Natjecanje su vodili treneri Dino,Davor i Ante.Još jednom zahvaljujemi tati Kakarigiju na ovim izuzetnim fotografijama i sponzoru Tvornici Kraš.više...

 • TTC Kids - Crveni turnir 2013

  TTC Kids - Crveni turnir 2013

  Ponedjeljak, 29. Travnja 2013. u 1:06

  20.04.2013. na terenima TC Maksimir-Ravnice organizirali smo CRVENI TURNIR sa spužvastim i mekanim lopticama.Natjecanje je bilo namjenjeno za polaznike naših programa Tenis igraonice- predškolska djeca 4-7 godina i Tenis škola-djeca 7-12 godina. Prisustvovao je 21 natjecatelj koji su došli sa naših trening lokacija TC MAKSIMIR-RAVNICE, TC TOPTEN-PREČKO i DV VRBIK i još puno roditelja u ulozi navijača. Da nema Kozica, Pričesti, Krizmi broj bi nam bio daleko veći, ali i ovako smo se super zabavili... i zasladili sa slasticama što smo ih dobili od našeg sponzora Tvornice KRAŠ te im ovim putem zahvaljujemo... Mislim da su treneri Tennis team-a Cerezin svojim zalaganje sve rekli.. Ostalo neka kažu naša djeca i roditelji. Slike možete pogledati u nastavku...više...

 • Teniska olimpijada 2013. u DV VRBIK

  Teniska olimpijada 2013. u DV VRBIK

  Ponedjeljak, 29. Travnja 2013. u 1:04

  14.02.2013. Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) organizirala je natjecanje za svoje polaznike verificiranog programa Minitenis za predškolsku djecu 4-7 godina. Natjecanje je bilo namjenjeno samo za polaznike u DV VRBIK Bilo je smijeha i veselja, ali naši mali polaznici su natjecanje ozbiljno shvatili i borili se za svoje medalje...više...

 • TTC KIDS - Teniska olimpijada 2013.

  TTC KIDS - Teniska olimpijada 2013.

  Ponedjeljak, 29. Travnja 2013. u 1:08

  20.04.2013. na terenima TC Maksimir-Ravnice Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) organizirala je za svoje Bebe tenisače Tenisku olimijadu. Bilo je 11 natjecatelja (najhrabrijih i zdravih) koji su došli sa naših trening lokacija TC MAKSIMIR-RAVNICE, TC TOPTEN-PREČKO i DV VRBIK.... Dovoljno je reći samo ovo: Još smo mali za pravo natjecanje...ali za sada.. teniska olimpijada nas uči kako postati pravi tenisači i sportaši. Marljivo ćemo trenirati i uskoro biti spremni za naš prvi CRVENI TURNIR sa spužvastim loticama.više...

PrvoPrethodno... 34567... SljedećeZadnje