Teniska igraonica

Za predškolsku djecu (5-7 godina).

Program "Teniska igraonica" provodi se u sklopu verificiranog pgorama "Mini tenis za predškolsku djecu 4 - 7 godina"

Dječja igraonica

Cilj je obrazovanja – igra bez granica; udariti loptu reketom na tisuću načina; igra se samo dok je igra; tenis u sobi, na ulici, na zidu, najmanje na terenu; nije bitno kako se drži reket ili udara lopta, bitno je da se igra dok postoji smijeh; lopta je čudno lagana, gotovo od perja, ali može biti i prava koja dobro skače i ponešto razbije; reket ima čudnu boju, veličinu, oblik, težinu, a španunga ponekad i nema; meč traje nekoliko puta na dan; a sok se može piti u svakom djeliću vremena; pravila igre se mijenjaju svakih pet minuta; pobjeđuju svi; poslije treninga obavezno pranje.

Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) nudi poseban program treninga za najmlađe (4 - 7 godina), koji uključuje poseban pedagoški pristup trenera, korištenje različitih rekvizita i zabavnih sadržaja i igara kako bi vaše dijete kroz igru i zabavu usavršilo osnove tenisa. Također se pospješuje razvoj koordinacije i motorike posebno osmišljenim vježbama.

Treninzi se održavaju u grupi od 4 - 8 polaznika. Budite sigurni da će uz našu brigu, prvi teniski koraci vaših najmlađih biti sigurni i veseli.

Prva 2 treninga u grupama su besplatna.


Pogledajte ostale fotografije.

Sponzori:

Anthelios Kraš Babolat Play and stay! Dućan športske opreme - Sportivo