Lokacije

Treninzi se održavaju na velikim i dobro opremljenim teniskim centrima; Tenis centru Maksimir na Ravnicama, Tenis klubu Top ten u Prečkom, Dječjem vrtiću Vrbik i u dvorani O.Š. Jordanovac.Tenis klub Top ten

Prečko 60, kod crkve Presvetog Trojstva

Klub se smjestio u zapadnom djelu grada Zagreba, u mirnom dijelu naselja Prečko. Klub raspolaže sa 4 teniska terena od kojih je 1 stalno natkriven sa kvalitetnom dvoranom. Svi tereni su opremljeni sa rasvjetom i omogućena je igra i u ugodnim večernjim terminima. U sklopu kluba se nalazi i klupska kuča u kojoj se nalazi kafić gdje će Vas uslužiti ugodno osoblje, sanitarni čvorovi, garderobe, a na katu prostor za masažu, dvorana za sastanke te dvorana za ples i aerobik. Ispred kuče je i terasa kafića kao duša kluba gdje se možete opustiti poslije igre ili pričekati vaše dijete dok ne završi sa školom tenisa. Parking je osiguran. Klub se nalazi u 100% privatnom vlasništvu.

Kontakt:

01/3701-728 - Top ten
098/279-726 - Draško Durn
098/403-966 - Damir Durn
topten@topten.hr


Tenis centar Maksimir

XI.Ravnice bb

Centar raspolaže sa 20 zemljanih, 2 betonska terena i modernom dvoranom sa 4 terena. U sklopu dvorane se nalazi kafić, dućan sportske opreme, fitness i garderobe. Uz dvoranu se nalazi i veliki parking za automobile.


Zagrebački velesajam

Paviljon 6, Zagrebački velesajam
http://www.zagi-sport.hr


Sponzori:

Anthelios Kraš Babolat Play and stay! Dućan športske opreme - Sportivo